UA-131003470-2
DOLAR 32,1763
EURO 35,0574
ALTIN 2.253,55
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
16°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Spread the love

Bugün Beştepe’de toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ele alınması bekleniyor. Ayrıca ekonomik gelişmeler ve terör ile mücadele konuları da görüşülecek. İsrail ordusunun soykırım niteliği taşıyan saldırıları 7 Eylül’den beri aralıksız devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki vahşetin bir an önce durdurulması gerektiğini açıkça ifade eden tek lider. Cumhurbaşkanı’nın Gazze diplomasisi Erdoğan, kanlı […]

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor
20.11.2023
86
A+
A-
Spread the love

Bugün Beştepe’de toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ele alınması bekleniyor. Ayrıca ekonomik gelişmeler ve terör ile mücadele konuları da görüşülecek.

İsrail ordusunun soykırım niteliği taşıyan saldırıları 7 Eylül’den beri aralıksız devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki vahşetin bir an önce durdurulması gerektiğini açıkça ifade eden tek lider.

Cumhurbaşkanı’nın Gazze diplomasisi

Erdoğan, kanlı saldırılar sebebiyle yoğun bir diplomasi trafiği sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Ekim’deki son kabine toplantısı sonrasında Kazakistan, Özbekistan ve Suudi Arabistan’ın ardından son olarak Almanya’yı ziyaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretleri sırasında İsrail zulmünü dünya gündemine taşıdı.

Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe’de yeniden bir araya gelecek.

Toplantıda Gazze’ye insani yardımların ulaştırılması ve atılması gereken adımlar görüşülecek.

Çiftçi emeklilerine 5 bin TL ikramiye

Emeklilere 5 bin liralık ikramiye verilmesi uygulamasında çalışan emekliler kapsam dışında bırakılmış, ununla beraber Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı çiftçiler de çalışan emekli sayıldığı için kapsam dışında kalmış ve 5000 lira emekli ikramiyesi ödemesi alamamıştı.

5000 lira emekli ikramiyesi alamayan yaklaşık 1.6 milyon emekli çiftçi bulunduğu kamuoyuna yansıdı.

Çiftçiler AK Parti milletvekilleri ve parti yönetimine ikramiye için taleplerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bu konu da masada olacak.

Terörle mücadele

Kabine toplantısında ayrıca ekonomik gelişmeler ve terör ile mücadele de ele alınacak.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskanligi-kabinesi-toplaniyor-israil-katliami-gorusulecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.