UA-131003470-2
DOLAR 32,5220
EURO 34,6557
ALTIN 2.495,85
BIST 9.570,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Yeniden Tayyip Erdoğan’a oy verebilirim

Spread the love

Gelecek Partisi kurucularından Erten Mahçupyan, Mansur Yavaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında kalması durumunda yeniden Erdoğan’a oy verebileceğini söyledi. Türkiye 2023 seçimlerine odaklandı. Seçim yaklaştıkça Millet İttifakı’nın adayı merak konusu olurken bu kapsamda 6’lı masa etrafında adaylık tartışmaları da sürüyor. CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın […]

18.10.2022
342
A+
A-
Spread the love

Gelecek Partisi kurucularından Erten Mahçupyan, Mansur Yavaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında kalması durumunda yeniden Erdoğan’a oy verebileceğini söyledi.

Türkiye 2023 seçimlerine odaklandı.

Seçim yaklaştıkça Millet İttifakı’nın adayı merak konusu olurken bu kapsamda 6’lı masa etrafında adaylık tartışmaları da sürüyor.

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın isimleri de gündemden düşmüyor.

Bu minvalde tartışmalar sürerken  Karar gazetesinin YouTube kanalında yayınlanan, Yıldıray Oğur ve Elif Çakır’ın sunduğu Bi Karar Ver programına konuk olan Gelecek Partisi’nin kurucularında Etyen Mahçupyan konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Yeniden Erdoğan’a oy verebilirim”

Ahmet Davutoğlu’na danışmanlık ve partide de görev yapmış isimlerden biri olan Mahçupyan, Mansur Yavaş ve Cumhurbaşknaı Recep Tayyip Erdoğan’ı kıyasladı.

İki ismin seçimde karşı karşıya gelmesi durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verebileceğini söyleyen Mahçupyan,  “Şunu da burada çok açık söyleyeyim. Çok belli ki ben muhalefete oy vereceğim. Ama eğer son kertede Tayyip Erdoğan ile Mansur Yavaş karşılıklı olarak kalırsa kime oy vereceğimi ben şu an bilmiyorum. Yeniden Tayyip Erdoğan’a da verebilirim.

“Putin’in karşısında Yavaş’a değil Erdoğan’a güvenirim”

Çünkü şöyle bir şey var o noktada. Eğer ana mesele değişmeyecekse, Türkiye’nin devlet-toplum ilişkisi, devlet-siyaset ilişkisi değişmeyecekse, tamamen pragmatik bakacaksak o zaman ben şu soruyu soracağım; Putin’le teke tek oturduğunda Mansur Yavaş’a mı güvenirim Tayyip Erdoğan’a mı? Ben çok açıkça Tayyip Erdoğan’a güvenirim.” diye konuuştu.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/politika/etyen-mahcupyan-yeniden-tayyip-erdogana-oy-verebilirim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.