UA-131003470-2
DOLAR 32,5243
EURO 34,8093
ALTIN 2.492,09
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Neresi yerli, neresi milli?

04.09.2023
218
A+
A-
Spread the love

Neresi yerli, neresi milli?

Bayan voleybol milli takım şampiyon oldu, mutlu olduk, eğlendik, coştuk, sosyal medyada dostlara Rt ve fav’ı da yaptık şimdi gerçekler ile yüzleşme zamanı.

Ben onu bunu bilmem, kulüpler ne yaparsa yapsın lakin isminin başında “Milli” olan, bireysel ve takım oyunlarındaki sporcular ya erkek ya da kadın olmalı.

Kardeşim, ben evimdeki çocuğuma Ebrar ve Vargas’ın ne olduğunu anlatmak zorunda değilim. Anlatmak istesem de anlatamıyorum. İbneler, lezbiyenler, meşin top lastik top birbirine karışmış.

Sonra bir bakıyoruz Tarkan’da milli olmuş sporcularla kutlama yapıyor. Bu şahsın vasfı ne ki sahada kutlama yapıyor?

Takımın şampiyon olmasında ne gibi rolü oldu acaba?

Cacığın üzerine serpiştirilmiş nane gibi hemen orada belirmiş…

Atatürk dizisini oynatmayan Disney plasa tepki gösteremeyen Tarkan çıkmış orda şov yapıyor. Bayramdan bayrama birde maç günleri Türk oldukları akıllarına geliyor çakma Atatürkçülerin.

Öte yandan bizim mahalle, ölümü gösterip sıtmaya razı eder gibi, Ebrar’ı ileri sürüp Vargas’ı parlatırken her ikisininde aynı renkli çeşmenin sakası olduğunun farkında olmadan tebrik etme yarışına girmiş ilkesiz Müslümanımsılar

Her maçta manevî değerlerimize smaç vurarak İslâmofobi skorunu tırmandıran bir takımın neresi yerli, neresi millî?

Ne kadar İslâmî umde varsa, hepsini bu “yerli ve millî” tanrıcağızının mezbahasında tapınak ayin ritüeli niyetine boğazlamak için kollarını sıvıyor muhafazakâr Müslümanımsılar.
Yazık..

Biz müslümanlar, ne zaman şuurlu ve sabitkadem bir duruş göstereceğiz? çok merak ediyorum…

Selam ve dua ile…

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.