UA-131003470-2
DOLAR 32,1804
EURO 34,8437
ALTIN 2.256,23
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
16°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 22°C

13 kente Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı

Spread the love

Meteoroloji, 13 şehir için sarı kodlu uyarı yaptı. İstanbul Valiliği de kuvvetli sağanak nedeniyle sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması çağrısında bulundu. Türkiye’nin batısı, kasım ayının ortalarına geldiğimiz bu günlerde yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yeni haftanın ilk günü için 14 kente sarı kodlu uyarı geldi. Antalya çevrelerinde görülecek gök gürültülü […]

13 kente Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı
13.11.2023
116
A+
A-
Spread the love

Meteoroloji, 13 şehir için sarı kodlu uyarı yaptı. İstanbul Valiliği de kuvvetli sağanak nedeniyle sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması çağrısında bulundu.

Türkiye’nin batısı, kasım ayının ortalarına geldiğimiz bu günlerde yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yeni haftanın ilk günü için 14 kente sarı kodlu uyarı geldi.

Antalya çevrelerinde görülecek gök gürültülü sağanak, doğu ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak.

Batı bölgelerdeki sağanak ve gök gürültülü sağanağın da İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla’da kuvvetli olması bekleniyor.

Dikkatli ve tedbirli olunmalı

Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Sarı alarm verilen iller şöyle sıralandı:

Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Yalova

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/istanbul-ve-izmir-dahil-13-kente-meteorolojiden-sari-kodlu-uyari.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.