UA-131003470-2
DOLAR 32,2144
EURO 35,0929
ALTIN 2.255,41
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Kahramanlar Operasyonu’nda 37 terörist yakalandı

Spread the love

Türkiye genelinde başlatılan Kahramanlar Operasyonları kapsamında 15 ilde düzenlenen 37 örgüt mensubu yakalandı, 2 terörist de etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı koordinesinde terörle mücadele hız kazandı. Mehmetçik yurt içi, sınır ve sınır ötesinde düğmeye bastı. Yurdun dört bir yanını güvenli hale getirmek için mücadele eden güvenlik güçlerinin yeni operasyonu ‘Kahramanlar Operasyonları’ oldu. Bakan Yerlikaya duyurdu […]

04.10.2023
203
A+
A-
Spread the love

Türkiye genelinde başlatılan Kahramanlar Operasyonları kapsamında 15 ilde düzenlenen 37 örgüt mensubu yakalandı, 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde terörle mücadele hız kazandı.

Mehmetçik yurt içi, sınır ve sınır ötesinde düğmeye bastı.

Yurdun dört bir yanını güvenli hale getirmek için mücadele eden güvenlik güçlerinin yeni operasyonu ‘Kahramanlar Operasyonları’ oldu.

Bakan Yerlikaya duyurdu

Türkiye genelinde gerçekleştirilen çalışma başarıyla devam ediyor.

Konuya ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“37 örgüt mensubu yakalandı”

Paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:

Bölücü terör örgütüne yönelik ‘Kahramanlar Operasyonları’ kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı.

“2 terörist etkisiz hale getirildi”

Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi. Teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalete teslim etmeye kararlıyız.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin.

Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/bakan-ali-yerlikaya-acikladi-kahramanlar-operasyonunda-37-terorist-yakalandi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.