UA-131003470-2
DOLAR 32,1805
EURO 34,9270
ALTIN 2.254,54
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
16°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 22°C

Melis Sezen, babasının yazdığı mektubu 21 yıl sonra okudu

Spread the love

Başarılı oyuncu Melis Sezen’e, babasının 29 Ekim 2002’de Cumhuriyetin 100. yılı için yazdığı mektup ulaştı. Kanal D’nin yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen, geçtiğimiz sene final yapan dizisi ‘Sadakatsiz’de Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen, Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir mektup aldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından 21 yıl […]

Melis Sezen, babasının yazdığı mektubu 21 yıl sonra okudu
30.10.2023
128
A+
A-
Spread the love

Başarılı oyuncu Melis Sezen’e, babasının 29 Ekim 2002’de Cumhuriyetin 100. yılı için yazdığı mektup ulaştı.

Kanal D’nin yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen, geçtiğimiz sene final yapan dizisi ‘Sadakatsiz’de Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen, Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir mektup aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından 21 yıl önce ‘Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası’ başlatıldı. Kampanya kapsamında yazılan yaklaşık 40 bin mektup, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 21 yıl sonra tasnif işlemlerinin ardından adreslerine teslim edilmeye başlandı. Mektuplardan biri de Melis Sezen’indi.

“Bereket paralarımız”

Bu proje için PTT’ye teşekkür eden Melis Seze,n zarftan çıkanları paylaştı ve “Mektupta benim daha yazmayı yeni öğrendiğim el yazım var. Fotoğraflarımız ve o zamanın paraları, bereket paralarımız.

Ve babamın tüm ailemize bugün için yazdıkları. Sonsuz teşekkür ederim baba!

İyi ki Cumhuriyet çocukları olarak yetiştirdiniz bizi. Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/magazin/melis-sezen-babasinin-21-yil-once-yazdigi-mektubu-aldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.